Hvem er jeg?

Mit navn er Susanne Elmstrøm. Jeg er gift og har tre børn. Vi bor på en lille gård uden for Viborg. 

I 2003 begyndte jeg min karriere som træner i DcH Viborg ved at hjælpe med på hvalpehold.

2005 var året, hvor jeg fik hunden Jenny en Nova Scotia Duck tolling Retriver, i daglig tale en toller. En hund fuld af energi og meget glad for at lege. Først trænede jeg lydighed med hende, og senere besluttede jeg at prøve med agility.

I 2007 blev jeg hjælper på et begynder-agilityhold, og i 2008 startede jeg uddannelsen til træner i agility sammen med Jenny. Foråret 2009 stod jeg for første gang alene som træner for mit eget hold i begynder-agility hos DcH.

Efteråret 2009 startede jeg Godhund.dk hvor jeg både underviser i lydighed og agility. Efter jeg er blevet uddannet træner går jeg til foredrag og deltager i kurser for at blive ved med at dygtiggøre mig som træner.

I 2018 har jeg fået en ny hund, Kiri en Cavaliere King Charles Spaniel og hun har hjulpet mig ind i en ny del af hundeverdenen, da hun både er agility hund og udstillings hund.  


Det skal være sjovt for hunden at lære, derfor bruger jeg positiv forstærkning som undervisningform. Helt enkelt går det ud på, at rose hunden hver gang den gør det rigtige og ignorere fejl.

IMG_6477JPG